Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Γεια σας,

Ονομάζομαι Βίκη και είμαι υπεύθυνη πωλήσεων για το ΜΑΥΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ( Facebook page ) που πολλοί ίσως γνωρίζετε.
Για όσους δεν μας γνωρίζουν δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή φυτικών και φυσικών προιόντων περιποίησης με μικρές εταιρίες της Αγγλίας και των ΗΠΑ οι περισσότερες από αυτές χειροποίητων 100% φυσικών καλλυντικών.Στην λίστα μας περιλλαμβάνονται Μαύρο σαπούνι Αφρικής,πίλινγκ προσώπου,βάλσαμο σώματος,lip balm,lotion bar,φυσικό αποσμητικό και πολλά ακατέργαστα βούτυρα(Καριτέ, Μάνγκο, Κακάο, Καρύδας).
Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1 περίπου χρόνο και η φιλοσοφία μας είναι η αποβολή από την επιδερμίδα όλων των χημικών ουσιών που οι μεγάλες βιομηχανίες έχουν επιβάλει τα τελευταία χρόνια.
Μόδα είναι ο ''φυσικός τρόπος ζώης'' από τα ΜΜΕ αλλά όχι ο φυσικός τρόπος περιποίησης της εξωτερικής εμφάνισης.Ελπίζουμε κάποια στιγμή να αντιληφθεί κυρίως η γυναίκα ότι η φυσική περιποίηση της επιδερμίδας είναι η ιδανικότερη για αυτή.
Αλλά χαιρόμαστε που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής αρκετά.


Εδώ και 1 χρόνο λοιπόν αναζητώ με μεγάλη προσήλωση προιόντα περιποίησης 100% φυτικά,οικονομικά,εξαιρετικής ποιότητας απο μικρές εταιρίες της Αγγλίας κυρίως και των ΗΠΑ.Η μεγάλη μου αγάπη βέβαια είναι τα χειροποίητα καλλυντικά και σε τέτοιες εταιρίες έχω προσηλωθεί περισσότερο.Στα πλαίσια λοιπόν όλης αυτής της αναζήτησης έχω στα χέρια μου άπειρα φυσικά προιόντα περιποίησης είτε δείγματα,είτε travel size, είτε full size.Δεν είναι άδικο λοιπόν να μην μοιραστώ μαζί σας όλη αυτή την συλλογή?Είναι 100% φυσικά καλλυντικά χωρίς χημικά άγνωστα για τα ελληνικά δεδομένα και για οικονομικούς κυρίως λόγους δεν τα έχω φέρει ακομα στην Ελλάδα.Κάθε εβδομάδα λοιπόν θα κάνω για σας παρουσιάσεις τέτοιων εταιριών με τα αντίστοιχα προιόντα που μου έστειλαν ή έχουμε αγοράσει με δικά μας χρήματα(από το Μαύρο Σαπούνι Αφρικής),θα λέμε τα συν και τα κατά και θα σας έχω όλα τα link σε περίπτωση που κάποιος θα θέλει να τα αγοράσει.
Να σημειώσω εδώ ότι για τα συγκεκριμένα δεν είμαι το μόνο ''πειραματόζωο''.Έχω 10 περίπου φίλες,την αδερφή μου,τον αδερφό μου και τον σύντροφό μου που θέλουν δεν θέλουν γίνονται δοκιμαστές λέγοντάς μου την γνώμη τους για το αν αξίζει κάτι ή όχι.

Θα σας μιλήσω όμως για το τί αγαπώ εγώ και ποιες είναι οι καθημερινές μου συνήθειες περιποίησης.


Έχω μια τεράστια αγάπη για τα σαπούνια και κυρίως τα χειροποίητα.
Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μου λοιπόν γίνεται αποκλειστικά από αυτά.Έχω δοκιμάσει και τα γνωστά γαλακτώματα ή gel καθαρισμού αλλά μόνο καθαρή δεν νιώθω την επιδερμίδα μου μ'αυτά.
Θα μου πείτε βέβαια ότι τα σαπούνια ''τράβάνε'' το δέρμα αλλά μήπως δεν βάζουμε όλες μετά την ενυδατική μας?1 λεπτό θα κρατήσει το τράβηγμα.
Όχι,όχι δεν το συζητώ σαπούνι και πάλι σαπούνι.Το ίδιο φυσικά θα χρησιμοποιήσω και στο σώμα γιατί δεν συγκρίνετε με την μη καθαριότητα του αφρόλουτρου (αν και σπανίως κάποια έχουν κάνει καλή δουλειά).
Πίλινγκ προσώπου κάνω 2 περίπου φορές την εβδομάδα και βεβαίως χρησιμοποιώ πολύ καλή ενυδατική όπως και λαδάκια το βράδυ.Τα θεωρώ τα καλύτερα φυσικά serum.Χειροποίητη κατά προτίμηση είναι η ενυδατική μου γιατί τα χημικά στο δέρμα τα απεχθάνομαι.Κάποιες θα πείτε σιγά αλλά πιστέψτε με μετά από κάποια χρόνια θα εμφανιστούν τα σημάδια των χημικών.

Make up δεν χρησιμοποιώ ποτέ και γιατί δεν το χρειάζομαι και γιατί θεωρώ ότι βαραίνει  υπερβολικά το δέρμα χωρίς να υπάρχει λόγος.Λίγο μολυβάκι για τα μάτια,λίγο ρουζ και λίγο κραγιονάκι και είμαι έτοιμη.Περιποιημένη χωρίς να αντανακλάται στον ήλιο το ''πάστωμα''.
Αλλά ας δούμε και πως είμαι...

Προσπαθώ να μεγαλώσω την εικόνα αλλά δεν γίνεται.Ελπίζω να πήρατε μια ιδέα.

Θα τα πούμε ελπίζω αύριο με το πρώτο review παρουσίασης 1 ή 2 εταιριών και νομίζω θα επιλέξω χειροποίητα.


Σας φιλώ και καλή διασκέδαση στο νέο μου blog.

Τα σχόλια είναι δεκτά από όλους σας.