Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ:Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Καταρχήν ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά.
Έχουμε να τα πούμε κοντά 2 χρόνια και ελπίζω να μην ξαναχαθώ αλλά όλο αυτό το διάστημα γύρισαν στην ζωή μου τα πάνω κάτω και δεν είχα διάθεση για blogging και αναρτήσεις.
Ζητώ συγνώμη από όλους που με παρακολουθούσαν και υπόσχομαι να μην ξαναγίνει.
Μετακόμισα σε ένα χρόνο 2 φορές αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη ζωή μου,σκέφτομαι επαγγελματικά να αλλάξω κατεύθυνση και να ξαναμετακομίσω πάλι.
Έτσι κι αλλιώς έρωτας για όλα ήταν και είναι η αιτία οπότε ελπίζω να με δικαιολογήσετε.Όποιοι είχατε διαβάσει την ανάρτηση με τις διακοπές μου στα Σύβοτα θα θυμάστε την πολύχρονη σχέση μου.Ε λοιπόν τέλειωσε για να πάρει την θέση της η πιο προβληματική,ανατρεπτική,παθιασμένη με πολύ πολύ αγάπη σχέση της ζωής μου.
Κάπως έτσι είμαστε και μεις όταν οι συνθήκες,ο λίγος χρόνος που ξεκλέβουμε και οι άλλοι μας το επιτρέπουν.Μην απορρείται.Αλλά περνάμε δύσκολα τα ερωτευμένα.Ευτυχώς η υπερβολική αγάπη μας μας κρατάει δυνατούς.
Οπότε καταλαβαίνεται με τόσες εντάσεις και καταστάσεις που μυαλό για να σας γράψω για τα καλλυντικούλια μου.Ή η διάθεσή μου θα ήταν στα τάρταρα ή στο υψηλότερο συννεφάκι.Νορμάλ κατάσταση δεν υπήρχε.
Μιας και όλα όμως παίρνουν τον δρόμο τους και η αγάπη πάντα νικάει αποφάσισα να συνεχίσω τις αναρτήσεις μου με 2-3 post το μήνα.Άλλωστε έχω τόσα πολλά να σας δείξω που θα ενθουσιαστείτε.
Δυστυχώς όσα παρουσιάζω δεν κυκλοφορούν στα καταστήματα της Ελλάδος αλλά όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει προσωπικό μήνυμα και τον φέρνω σε επαφή με την εταιρία και μπορώ να τον βοηθήσω ακόμα να αποκτήσει προϊόντα (περιποίησης και makeup) και με τιμές χονδρικής.Και πάντα φυτικά και στις καλύτερες ποιότητες.Θα τα δείτε όμως όλα σύντομα.


Σας φιλώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου