Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Schmidt’s τα αγαπημένα μου κρεμώδες αποσμητικά


Γεια σας

Και μιας που σήμερα δεν δουλεύω-πανελλαδική απεργία βλέπετε-σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σας αναφέρω τα φυτικά αποσμητικά που αγάπησα και τα οποία είναι σε μορφή κρέμας.Μήνες τώρα κάνω σχετική αναζήτηση για παρόμοια προιόντα τα οποία θέλω να φέρω στην Ελλάδα.Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα πολλά.Άλλα μου άρεσαν,άλλα τα βρήκα μέτρια αλλά της εταιρίας Schmidt's πραγματικά με ενθουσίασαν.

Και αν με ρωτάτε γιατί δεν συνεργάστηκα μαζί τους είναι λίγο ανεβασμένη η τιμή για τα δικά μας δεδομένα στα αποσμητικά.
Από την άλλη διαβάστε τα συστατικά βούτυρο καριτέ, σόδα, αραρούτι σκόνη, βούτυρο κακάο, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα λυκίσκου και αιθέρια έλαια ανάλογα με την επιλογή του αρώματος.
Υπάρχουν 4 διαφορετικά αρώματα και 1 άοσμο που καλύπτουν όλα τα γούστα.
Εμένα με κάλυψε απόλυτα (και είναι το αγαπημένο μου) το άρωμα Cedarwood + Juniper με αιθέριο έλαιο Κέδρου Ιμαλαίων και αιθέριο έλαιο Άρκευθου.
Μυρίζοντάς το νιώθω ότι βρίσκομαι σε δάσος μετά την βροχή.

Τα υπόλοιπα αρώματα της σειράς είναι Λεβάντα + Φασκόμηλο, Περγαμόντο + Lime, Ylang-ylang + Καλέντουλα και άοσμο.
Με κάθε συσκευασία η εταιρία σας αποστέλλει και ειδικό κουταλάκι για να το εφαρμόζετε χωρίς κόπο στην μασχάλη σας.
Η άποψή μου για τα εν λόγω φυσικά αποσμητικά είναι η καλύτερη μιας και δεν ερεθίζουν το δέρμα,το άρωμα κρατά πολλές πολλές ώρες και δεν παρουσιάζονται δυσάρεστες οσμές για ολόκληρο 24ώρο.Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω.Τα αρώματα είναι καταπληκτικά,συνδυασμένα με τρόπο να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Θα τα βρείτε επίσης για την απαραίτητη δοκιμή σας και σε travel size συσκευασία 15γρ. σε σετ των 5  €17,70 στο υπέροχο κουτάκι που βλέπετε.
Κάθε αποσμητικό σε full size συσκευασία 56γρ. κοστίζει €7,20.
Τελικά για την ποιότητα τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι πολλά.Και αν σκεφτεί κανείς ότι τα χημικά και το αλουμίνιο που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρίες και που έχετε όλοι στα σπίτια σας είναι βλαβερά και καταστροφικά για το δέρμα,αξίζει την δοκιμή σας.
Εγώ τα συστήνω σε όλους.Ακόμα και για τα μικρά παιδία.


Ελπίζω πως με τις αναρτήσεις μου βοηθώ πραγματικά όλους όσους θέλουν να αποβάλουν τα χημικά από πάνω τους.Ξέρω ότι πολλοί από μας τα αποτελέσματα των χημικών δεν τα αντιλαμβανόμαστε ακόμη αλλά να ξέρετε ότι σε λίγα χρόνια το σώμα θα διαμαρτυρηθεί και ελπίζω να γίνει με ήπιο τρόπο.

Σας φιλώ...    
   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου