Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

CRYSTAL SPRING


Γεια σας

Αν και αργούμε πολύ για το καλοκαίρι δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μην κάνω το σημερινό μου Review.Αφορμή έχει σταθεί η κακοσμία που έχουν πολλές γυναίκες που προσωπικά δεν την παλεύω με τίποτα.Το καλοκαίρι δε δεν είναι να είσαι δίπλα τους σε απόσταση 2 μέτρων και κάτω. Κοριτσάρες μπάνιο κάνουμε κάθε μέρα με την εφαρμογή αποσμητικού υποχρεωτικά!!!Όχι μόνο make up,κραγιόν και ρουζ!!! 
Σας τρόμαξα??Και όχι μόνο το καλοκαίρι!!
Όχι όπως σας είχαν μάθει πολλές μαμάδες με κατοχικό σύνδρομο, 2 φορές την εβδομάδα.
Δεν λέω, ηρωίδες οι μαμάδες αλλά δεν είναι αλάνθαστες.
Μετά τον πρόλογο λοιπόν πάμε στην ανακάλυψη μου που δεν είναι άλλη παρά την πολύ γνωστή στην Αγγλία Crystal Spring που προτείνω με χίλια τα φυσικά αποσμητικά της.


Με 20ετή πορεία και εμπειρία στο χώρο η εταιρία αυτή συσκευάζει το άγνωστο μέχρι πρότινος σε μένα potassium alum σε αποσμητικό.
Το potassium alum είναι μια στυπτηρία (μεγάλο μόριο) καλίου με αργίλιο, δηλαδή το διπλό θειικό άλας καλίου με αργίλιο. Είναι ένα φυσικό αντι-ιδρωτικό ασφαλές στη χρήση ως εναλλακτική λύση του ένυδρου άλατος χλωρίου με αργίλιο που απαντάται συχνότερα στα αποσμητικά.Είναι ένα άλας που εξάγεται από το βωξίτη, ο οποίος είναι ένα μετάλλευμα που σχηματίζεται με την ταχεία αποσάθρωση βράχων γρανίτη σε ζεστά και υγρά κλίματα και μπορεί να καθαριστεί και να μετατραπεί σε στυπτηρία.
Πραγματικά ήταν ένα υλικό (κρύσταλλος) που δεν γνώριζα αλλά έμεινα έκπληκτη μετά την χρήση του.
Συγκεκριμένα από την εταιρία δοκίμασα:

Crystal Deodorant
 
Αποσμητικό  κρύσταλλο της σειράς Salt of the Earth σε full size συσκευασία 90γρ.
Όταν το πήρα στα χέρια μου έπαθα ένα μικρό σοκ μιας και δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.Είναι ένα κομμάτι Κρυστάλλου διαφανές και εντελώς άοσμο.Δεν ήξερα πως να το εφαρμόσω και διάβασα αμέσως τις οδηγίες.Εφαρμόζεται λοιπόν σε βρεγμένο δέρμα ή βρέχεται εσείς τον κρύσταλλο και το τοποθετείτε στην μασχάλη κάνοντας ελαφρά μασάζ να πάει παντού.Και πραγματικά με το νερό λιώνει ένα μέρος του κρυστάλλου.Μην φανταστείται πολύ.Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει για ένα μήνα σε καθημερινή βάση και ο κρύσταλλος είναι άθικτος.Το κόβω να κρατάει πάνω από 1,5 χρόνο.
Και το αποτέλεσμα εξαιρετικό!!Μου κράτησε πάνω από 10 ώρες χωρίς ίχνος μυρωδιάς.
Τα συστατικά του??Μόνο potassium alum!
Άοσμο,κρατάει ώρες και δεν τελειώνει ποτέ.    
Αν βρεθεί στον δρόμο σας πραγματικά αξίζει τα ''ελάχιστα'' χρήματά του.
ΤΙΜΗ 90γρ. €6,00    50γρ. €4,07
 
Natural Deodorant Spray
 
Φυσικό αποσμητικό σπρέυ της σειράς Salt of the Earth σε full size συσκευασία 100ml.
Περιέχει νερό,potassium alum,εκχυλίσματα Αλόης,εκχυλίσματα από Αγιόκλημα,p-ανισικό οξύ από Γλυκάνισο ή Βασιλικό.
Είναι ένα άοσμο επίσης αποσμητικό σπρέυ εντελώς φυσικό με βασικό συστατικό τον ορυκτό κρύσταλλο που αναφέραμε.Κρατάει επίσης πάρα πολλές ώρες αλλά ως μη φίλος των αποσμητικών σε σπρέυ το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα.Είναι στη μέση να φανταστείτε.Με έχει βγάλει όμως από την δύσκολη θέση το προηγούμενο καλοκαίρι ουκ ολίγες φορές.
ΤΙΜΗ 100ml €4,65    20ml €3,63
 
 
 
Ελπίζω φίλοι μου να μην παρεξηγήθηκε κανείς αλλά να το μην μυρίζουμε θεωρώ ότι είναι ότι πιο σημαντικό στις εξόδους μας και στις συναναστροφές με τους γύρω μας.Ας μου πει ένας ότι δεν έχει βρεθεί στα πρόθυρα λιποθυμίας σε λεωφορείο ή μετρό??
Εγώ πάντως το ζω πολύ συχνά και στο τσακ κρατιέμαι να μην προσβάλω κανέναν.
 
 
Σας φιλώ...  
 
   




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου